Doctor
Počet príspevkov : 42 Sláva : 4294 Join date : 13.02.2014 Age : 26
Character sheet Level : Peniaze: Skúsenosť: (12500/12500)
| Predmet: Drafar Ne marec 16, 2014 12:41 am | |
| - Spoiler:
Drafar a nebo také ,,Lesní město" je město na východě v hlubokém lese. Je postaveno okolo obřích stromů nasáklých prastarou magií, stromy se táhnou od kořenů až po nejvyšší korunu stromů. Město je známé kvůli své různorodosti obchodu, najdete zde absolutně všechno, dokonce i to, co najít nechcete. | |
|
Wimzil
Počet príspevkov : 41 Sláva : 4033 Join date : 21.03.2014
Character sheet Level : 1 Peniaze: 20 Skúsenosť: (0/12500)
| Predmet: Re: Drafar So marec 22, 2014 8:58 pm | |
| Wimzil Stál jsem uprostřed rušného města a nudou bych se nejraději ukousal. Hledal jsem nějaké povyražení a tak jsem odešel na kraj města a začal jsem do nejbližšího stromu střílet šípy jeden po druhém. I to mě však nevydrželo dlouho. Přišel jsem ke kmenu a vytahal jsem šípy zpět do toulce. Život osamělého zlodějíčka a lovce byl časem nudný. Už ani okrádání počestných lidí a sledování žen při koupeli nebyla taková sranda jako dřív. Dokonce ani když jste na ty ženy později vyskočili ze šatníku. Šel jsem dál v ruce zlaťák se kterým jsem si házel s nadějí že přilákám nějakého zloděje. I to se nestalo. Člověk prostě neměl zrovna den. Spíš týden... měsíc?....Rok? Stál jsem tedy uprostřed ulici a rozhlížel jsem se po poslední možnosti nějakého povyražení. Po nějaké práci. Plakátech hledaných lidí nabídky peněz za nějakou výpravu cokoliv co by mne vytrhlo z této rutiny. Rozhodně jsem nechtěl jít do lesa a lovit srnky a divočáky za peníze.
O 4 hodiny později.
Mrtvo. Víc se tomu nedalo říct. Všichni neměli práci nebo lépe... nechtěli aby pro ně tu práci dělal goblin. Všichni v tomhle městě řekli: "Ehm... no v tuhle chvíli zrovna ne zkuste to později" Tak jsem si řekl že takhle to dál nepůjde. Sbalil jsem si svých pět švestek a odešel o dům dál.
-Přesun- | |
|